De geboorte van uw kindje is een bijzondere gebeurtenis, waarbij er vaak wordt vergeten welke mogelijkheden bijvoorbeeld ook de placenta biedt. De placenta wordt vaak gewoon weggegooid, terwijl deze een wezenlijk onderdeel uitmaakt van de geboorte en deze diverse mogelijkheden biedt. Bij mij kunt u terecht voor een breed scala aan opties voor uw placenta. U kunt bij mij terecht voor zowel consumables (Gedroogde placenta capsules, Tinctuur, Placenta zalf) als kunst / herinneringsstukken (Placenta afdrukken, Uniek 3D Gipsmodel, Dromenvangers van de navelstreng, Navelstreng hartjes, spiraaltjes, Infinity).  Voor meer voorbeelden zie mijn facebook: https://www.facebook.com/doulajulia.nl/

Ik vind dat ik placenta altijd zelf moet ophalen en niet het (nieuwe of uitgebreide) gezin belasten zo net na de bevalling. Bij het ophalen, vervoeren en verwerken van de placenta worden de hoogsthygiëne-, kwaliteits-- en voedselveiligheidsstandaarden gehanteerd, waarin ik tijdens mijn opleiding als cel-bioloog en tijdens mijn werk in zowel voedsel, als farmaceutische laboratoria een grote ervaring heb opgedaan. 

Ik bied mijn services aan (altijd inclusief halen en brengen) in de provincies Zeeland, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht, Zuid Holland, Noord Holland (Ongeveer tot Amsterdam en omstreken),  Antwerpen en de Belgische Kempen. We spreken in detail af welke producten (consumables en art) je precies wil. We bespreken tevens of je de chinees traditional medicine methode (TCM) of de raw methode wil. Hierbij is ook een helft/helft oplossing mogelijk. 

Ik vind het fijn als je me kan laten weten wanneer het begint te rommelen, maar natuurlijk is dit niet altijd mogelijk en dit is ook geen probleem. Op het moment dat je bevallen bent, stuur jij of partner/doula mij een bericht of belt. Is het voor 12 uur, kom ik dezelfde dag de placenta ophalen. Na 12 uur (ligt aan de dag) kom ik volgende ochtend. De dag erna breng ik de capsules terug. Je kan dus binnen 48 uur al beginnen met het innemen van de capsules.

                                                                                                                                                                   Placenta encapsuleren, inclusief halen en brengen kost 150,--